Gratis Ereloonofferte

Ontvang gratis en volledig vrijblijvend een offerte voor uw project. Hiervoor volstaat het enkele gegevens over te maken en binnen de week ontvangt u van ons een voorstel.

Wij wensen u er wel attent te maken dat verplaatsingskosten een steeds groter wordend aandeel vormen van de erelonen. Dit is n van de redenen waarom het wenselijk is een architect uit de omgeving van uw werf te kiezen. Wijzelf hanteren hiervoor een straal van ongeveer 30 km rondom Ninove als basis. Van zodra de afstand te groot wordt, zouden de verplaatsingen namelijk meer gaan kosten dan de plaatsbezoeken zelf en dat kan niet de bedoeling zijn.

Wil u eerst nagaan of uw project niet te ver van ons kantoor ligt? Surf dan snel even naar www.mappy.be en voer daar het postnummer van Meerbeke in (9402) en dat van de gemeente waar uw project is gelegen.

Algemeen

Persoonlijke gegevens
Voornaam Naam
Straat Nr
Postcode Gemeente
Email  
 
Telefoon

Gegevens van de bestaande toestand:

Ligging van de grond of gebouw
Straat Nr
Postcode Gemeente
Oppervlakte van het perceel
Oppervlakte van het bestaande gebouw indien aanwezig
Kelder Gelijkvloers Verdieping 1
Verdieping 2 (?) Verdieping 3 (?) Zolder

Gegevens van het vooropgestelde gebouw:

Korte beschrijving van de bedoelde werken
(nieuwbouw eengezinswoning, verbouwing schuur tot woonst, aanbouwen van een keuken aan bestaande woning, bijbouwen garage,...)
Oppervlakte van het vooropgestelde gebouw
Kelder Gelijkvloers Verdieping 1
Verdieping 2 (?) Verdieping 3 (?) Zolder
Aantal gevels
 


Dank voor het invullen van deze gegevens. U ontvangt binnen de week een ereloonvoorstel op basis van de ingevoerde gegevens.